Das Gemüse kommt überwiegend aus der Region und es werden saisonale Spezialitäten verwendet.
Die Bratwurst sowie Wurstwaren werden vom Küchenchef selber hergestellt.
Die Fisch- und BBQ-Gerichte kommen aus dem hauseigenen Smoker.
Die Backwaren werden mit Liebe von der Chefin hergestellt.
Mal werden Klassiker neu interpretiert, ein anderes Mal geht es experimenteller zu - immer als Ergänzung zu den Standardgerichten.
Good to know
Openings
Kitchen opening hours
Seats
Cuisine types
regional
General information
Overnight stay possible
Reservation possible
Hospitality for tour parties
Eligibility
Suitable for any Weather
For Groups
for individual guests
Facilities
Bike parking
Guest room
Animals (dogs) permitted
On-site car parking
Outside terrace
Car parking close by (public, max. 500 metres away)
Accessibility / Location
Quiet location
Close to river
Central location
Close to train station
Close to bus stop
Proximity to long-distance cycle route (max. 5 km away)
Proximity to cycle route (max. 5 km away)
Proximity to hiking trail (max. 2 km away)
Close to shopping centre
Payment methods
Catering services
Lunch menu
Dinner
Vegetarian
Smoker
Non Smoking Local
Author
Zweckverband Touristikzentrum Westliches Weserbergland
Organization
Zweckverband Touristikzentrum Westliches Weserbergland
License (master data)